Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/12/2016
16:30 - 17:30

Locatie
Oranjekerk

Categorieën


Op zondag komen we bij elkaar om te luisteren naar woorden van God, om te zingen of te luisteren naar lied, muziek. We doen dit om zo inhoud te geven aan de relatie met God. En om God te prijzen om wie Hij is en wat Hij doet. Hij is betrokken op ons en Hij wil samen met mensen op weg in deze wereld. Deze keer spreekt Mark over:

Verzoening is niet makkelijk, maar wel mogelijk
In deze serie over Jozef gaat het over de vraag hoe je Gods leiding kunt ontdekken.
En wat dat met je leven doet. Vandaag het slot. Jozef heeft zijn broers ontmoet én vergeven. Vader Jakob is overleden. Maar de broers vragen zich af of Jozef ze niet alsnog terugpakt. Jozef is echt veranderd, want hij komt niet terug op zijn eerdere omhelzing.
Hoe is Jozef dat gelukt en wat kunnen wij daarmee? Ook dit heeft weer te maken met hoe je naar je leven kijkt. Is het leven helemaal ‘up to you’ of is er nog iemand anders aan het werk?   

Vanaf 16: 15 uur is er koffie en thee. Na de samenkomst is er gelegenheid om met elkaar na te praten. Dit kan onder het genot van een hapje en een drankje.
Als je wilt kun je ook met ons mee eten. Verschillende mensen hebben iets klaar gemaakt, en/of als je het leuk vind, kun je ook zelf een ruim gerecht meenemen.

Graag tot ziens,
team HILL